Tänään alkoi peniksenpidennyt operaatio, josta täällä vuodatan.

Olen aikaisemmin pumppaillut Bathmate nimisellä vesipumpulla joka sinänsä on ihan kelpo laite, mutta nyt otin tämän hetken parhaan venytyslaitteen käyttöön. Kyseessä on Andropenis niminen laite.

Ensimmäisenä päivänä laitetta pidän 3 tuntia. Laite tuntuu laadukkaalta ja helpolta käyttää. Eikä tee kipeää.

Laite on tilattu Ihmeellinen Huone verkkokaupasta.

Tässä laitteen myyntipuhe:

Tuloksena Andropeniksen käytöstä on PYSYVÄ 3-4 senttimetrin pidennys penikseesi, sekä 1-1,5 cm paksuuden lisäys.

Andropenis on turvallinen tapa peniksen pidennykseen. Se on Euroopan terveyslautakunnan hyväksymä tuote. Andropenis on saanut CE-sertifikaatin, joten tuote luokitellaan terveydellisesti korkeimman terveellisyysasteen tuotteeksi, joten tuotteesta ei tule haittavaikutuksia lyhyessä eikä pitkässä käytössä!

Maailman johtavat urologit ovat tutkineet Andropenistä, ja todenneet sen todella tehokkaaksi ja turvalliseksi tavaksi kasvattaa peniksen pituutta sekä paksuutta. Andropeniksestä on myös tehty monia tieteellisiä tutkimuksia eri tahoilta ympäri maailmaa - ja ne kaikki kertovat Andropeniksen luotettavuudesta sekä harmittomuudesta ihmiselle.

Tuotteen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset käyttöohjeet. Tuloksia oikealla käytöllä näet jo kahdessa kuukaudessa, mutta Andropenistä voi käyttää jopa kahdeksan kuukautta - mitä enemmän haluat tulosta peniksesi kasvattamiseen!
Laitetta voit käyttää vaikka kävelessäsi.

 

Kävin ulkona kävelyllä Andropenis asennettuna eikä se juurikaan matkantekoa haitannut vaikka ensimmäinen käyttöpäivä kyseessä.